neljapäev, 13. august 2020

Tõrva Astronoomiaklubil täitus 2000 jälgijat!

Aasta alguses tähistasime meie facebooki lehekülje esimese tuhande jälgija täitumist. Tänaseks on ette löönud ja isegi ületatud arv 2000. Natukene uskumatu mõelda, sest kui me kaks ja pool aastat tagasi Tõrva Astronoomiaklubi asutasime ja samanimelise facebooki lehekülje lõime, nägime me seda eelkõige kanalina, mille kaudu anda Tõrva piirkonna inimestele teada eelseisvatest teleskoobivaatlustest. Et nädalate kaupa selget taevast oodata oli pisut igavavõitu, otsustasime aeg-ajalt sinna ka mõne huvitava foto või jutukatkendi postitada. Üksikutest fotodest said aga galeriid ja katkenditest artiklid. Nüüdseks võime uhkusega öelda, et Tõrva Astronoomiaklubist on saanud suurima jälgijaskonnaga emakeelne astronoomialehekülg facebookis. Aitäh teile kõigile!
Et teie tagasiside meie postitustele on nende jätkumise eelduseks ja suunajaks ning jälgijaskonna kasv jõuks, mis innustab meid kohati väsitava päevatöö kõrvalt neid kirjutama...palume teil kõigil meie lehekülge arvustada ja miks mitte sõpradega jagada. Seda esimest saab teha klõpsates meie lehekülje päises (arvutis vasakus küljes) nupule "Arvustused"/"Reviews" ja vastates seal küsimusele "Kas te soovitate seda lehte?". Lehekülje enda jagamiseks piisab sellest, kui postitate oma ajajoonele lingi https://facebook.com/torvaastronoomiaklubi
meie vägev Galaktika Austraalia Dumbleyungi soolajärvelt. Autor Michael Goh.
Veelkord astronoomiliselt suur tänu teile kõigile, et annate meile ettekäände õppida ja õpitut muuhulgas enda jaoks sõnastada. Vaadake ikka vahel taevasse ka!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar