neljapäev, 10. september 2020

Tõrvas alustab Astronoomiaring

1. oktoobrist alustab Tõrva Avatud Noortekeskuses tegevust astronoomiaring, millest on oodatud osa võtma kõik Tõrva valla 12-19 aastased kosmosehuvilistest noored (kui huvi ikka väga suur, siis ka nooremad). Ringis räägime astronoomiast ja kosmoloogiast, korraldame teleskoobivaatlusi, teeme tuvust astrofotograafiaga, vaatame astroteemalisi dokfilme ja üritame korraldada ka paar väljasõitu Tartu Observatooriumi ja/või Ahhaa teaduskeskuse planetaariumi...

Et tegemist on meie esimese taolise ettevõtmisega, siis täpsemad plaanid ning kokkusaamise ajad ja nende tihedus selgub jooksvalt (näiteks ilmast sõltuvad teleskoobivaatlused). Sellepärast palume huvilistel meiega ühendust võtta ja oma nimi kirja panna. Lihtsaim viis selleks on kirjutada meie e-postile aadressil tahetipp@gmail.com või helistada numbril 56568585. Igatahes esimene tutvustav kokkusaamine toimub 1. oktoobril kell 19:00 Tõrva Avatud Noortekeskuse õppeklassis.

Astronoomiaringi toetab Eesti Noorsootöö Keskus, Tõrva vald ja Tõrva Avatud Noortekeskus ning see on kõigile osalejatele täiesti tasuta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar