neljapäev, 23. juuni 2022

Eesti Astronoomiahuviliste XXVII kokkutulek

Peale selle, et tänavune Astronoomiahuviliste XVII kokkutulek on suurepärane koht kuulata huvitavaid ettekandeid astronoomiast ja kosmonautikast, vaadata teleskoopidega taevast ning tutvuda sarnaste huvidega (ja huvitavate) inimestega, avaneb sellel aastal tosinal astronoomiahuvilisel võimalus kokkutulekult lahkuda täitsa uhiuue binokliga. Nimelt on teleskoopide ja vaatlustehnika müügiga tegelev e-pood Teleskoobid.ee üritusele välja pannud auhinnad, mille võitmiseks ei tule teha muud kui võtta osa selle ajal toimuvast mälumängust, mis koosneb nii teoreetilisest kui ka praktilisest osast ning jõuda vähemalt kolme esimese võistkonna hulka. Võistkonnad ise võiksid olla kuni 4-liikmelised.

Ehk siis teadmised valmis ja kokukale!

Sellel aastal toimub Astronoomiahuviliste kokkutulek 10.-14. augustil (perseiidide meteoorivoolu ajal) Pärnumaal Pärlselja puhkekülas. Oodatud on nii vanad kui uued huvilised. Üritus sobib kõigile - tule üksi, sõpradega või perega!

Registeerimine ja esialgne kava (uueneb jooksvalt): http://www.astronoomia.ee/astronoomiahuviliste-xxvii.../

Ürituse korraldajaks on Eesti Astronoomia Selts ja seda toetab baltimaade suurim teleskoopide ja vaatlustehnika müügi ja vahendamisega tegelev e-pood Teleskoobid.ee - https://www.teleskoobid.ee/ee/

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar