pühapäev, 26. mai 2024

Tõrva Astronoomiaklubi astrolõundid

 Kuni kevadise pööripäevani pakkusime jälgijatele võimalust osta meie käest mõni meie poolt kodumaa taevast jäädvustatud astrofoto lõuendtrükis. Ostuga kaasas käinud toetuse osa võimaldas meil osta uue teleskoobi, mille võimekust me pole paraku suutnud veel valgete suveööde tõttu täiesti hästi proovile panna. Varsti peaks see muutuma ning kõigile teile tellijatele tuhat tänu juba tulevikku.

Lõuendite tellimise ja müügiga seoses jäid meil aga tahest tahtmata üle mõned pildid, mis endale veel kodu pole leidnud. Osad tellimused olid liigsed, tükikoda saatis kogemata valesid pilte, mõned olid vales mõõdus jne. Juhtub ikka.



Kui kellelgi peaks silma hakkama mõni lõuend, siis need on igatahes saadaval. Nende valimiseks ja tellimiseks kirjutage meie messengeri või e-posti aadressil tahetipp@gmail.com. Hinnapoliitika jätame õigluse huvides samaks nagu enne: https://www.astromaania.ee/.../osta-astrolouend-ja-toeta...
PS: Kui keegi soovib tellida lõuendeid, mida alt ei leia, kuid mida me oleme aastate jooksul jäädvustanud (neid näeb siit: https://www.astrobin.com/users/Astronoomiaklubi/), siis ega me ära ka ei ütle.
MTÜ-na oleme alati avatud toetustele.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar